Kommentarer

Några kunders synpunkter:

Jag är sjukt nöjd med locken!! Snyggt, enkelt att hantera för både mig och för kunderna samt tätare än jag trodde att de kunde bli. Kanon!!”

Charlotte Borneklint, Bondmorans Godis

Jag är otroligt nöjd med de nya TopLockställen TL420. Vi tog bort K-kungens ställ, och nu har omsättningen tredubblats utan reklamkampanj! Jag utökar nu med två till likadana, plus ett hörn med plexiindelning för inslaget godis. Jag beställer även 5st likadana till min andra butik ICA Nära i Stugun.

Olle Svedberg, ägare till OKQ8 Lugnvik och ICA Nära Stugun 0706-261174

Detta godissystem fungerar perfekt för oss! Vi har haft 11 st HRTL415-ställ för kartong med TopLock 4 i två år. Vi har bara behövt byta en enda lucka under denna tid! Locken stänger tätt om godiset och det är mycket lätt att fylla på och hålla rent. Vi är jättenöjda!

Arne Carlson, butikschef  OKQ8 Rasta Vårgårda, 0322-621732

Wow! säger kunderna när de kommer in och ser våra nya godisställ. Det överträffar alla förväntningar. Godiset håller sig färskt bättre med TopLocken än jag kunde drömma om! Och vilken arbetsbesparing! Man frågar mig vad jag ska göra av all tid som blir över, när jag nu slipper diska burkar på lördagsmorgnarna innan öppning. Jag var tvungen att ringa er och berätta hur otroligt nöjd jag är.

Handlarn Näsbyns Minilivs, Kalix, 0923-77779

Jag fick 4 ställ av modell HRTL420. Jag har handlat med lösgodis i 20 år och aldrig haft en bättre kvalitet på t.ex. skumgodiset. Locken sluter helt tätt och håller skumgodiset mjukt på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Hatten av för denna konstruktion! Bäst hittills!

Tomas Fernqvist, Filmhuset Nora, 0587-14439

Jag fick i uppdrag att montera 6 st av de nya kartongställen HRTL415, på plats ute hos en kund.

Trots att det var första gången tog det mig bara 2 timmar att få upp alltihop. Allt föll på plats perfekt.

Kartongerna var precis lagom stora och rymde två burkar godis var. Inga blindbottnar behövdes, inget merjobb alls.

Det blev kanonsnyggt. Jag kan verkligen rekommendera dem”

Konsulent på grossist i västsverige.

Vi började med stövlar som vi övertagit från ICA, men godiset torkade direkt. Sedan vi fick TopLock har vi alltid färskt och fint godis.  Det är så mycket lättare att sköta. Vi skryter med våra TopLock för kunderna.

Tack för en toppen-uppfinning!

Marita på Dreamland Kalasgott, Västerås

Jag älskar dessa TopLock-ställ! Så lättskött! Det blir inte alls samma spill som tidigare. Det är rent och fräscht och snyggt hela tiden. En otrolig förbättring för oss!

Gunilla Ståhlberg, Knivsta Video AB, Knivsta

Arbetet med godisavdelningen halverades direkt när vi slängde ut transportkassetterna och satte på TopLock istället. Det passade perfekt. Inget socker och godisrester längre som rinner ut på hyllorna och inga vassa kanter som skär händerna

Therese, Preem Bromölla,

Vi hade till och med funderingar på att sluta med lösgodis eftersom det var så jobbig hantering, men så hittade vi denna lösning och det finns ingen bättre och mera lättskött. – Nu kan vi öka antalet sorter istället och det blir ändå mycket mindre arbete. Den nya hyllan och TopLocket med stora luckan ger ett fantastiskt snyggt intryck! Vi är jättenöjda!

Morgan Eklund, Vilbergens Konfektyr och Tobak. Norrköping