Om oss

TopLock AB

TopLock AB bildades 1984 och erbjuder en unik produkt som håller lösgodiset färskt och fräscht i butikerna. Toplock ett populärt system för lösgodis i Sverige och säljs även till servicehandel utomlands.

TopLock AB erbjuder även olika ställ- och hyllvarianter för godisexponering och vi skräddarsyr inredningen för bästa möjiga butikslösning. I sortimentet ingår även tillbehör som exempelvis slevar för lösgodisplock och kartonglådor för godisexponering samt etiketthållare m.m.

Vad är ett Toplock?

Toplock är en mycket lätthanterlig och omtyckt lösning för att hålla lösgodis färskt och fräscht i servicehandeln och godisbutiker. Ett Toplock består av en formgjuten plastram med en lucka som överlappar ramen. Toplocken sätts fast direkt på leveransförpackningen eller på anpassad kartonglåda för lösgodis.

Med Toplock skyddas lösgodiset genom att plastluckan överlappar ramen och sluter tätt kring godislådan. Därmed kommer inga luftburna bakterier eller damm in i lådan och godiset håller sig mjukt och färskt under en längre tid. Toplock passar de flesta typer av burkar och lådor som används för lösgodis och är både enkelt att montera och att hålla rent.

Uppskattat av både butiksägare, personal och kunder.

Med Toplock kvalitetssäkras alltså lösgodiset och samtidigt rationaliseras godishanteringen genom mindre spill. Toplocksystemet uppskattas av både butiksägare, personal och framförallt av kunder.

Välkommen att kontakta oss på TopLock så hjälper vi dig att skräddarsy en framgångsrik lösgodisavdelning.